Formålet med kurset er at give deltagerne indblik i indtægtsstyring – også kendt som revenue management, og dermed give en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling samt forbedre indtjeningen. Der vil være fokus på, hvad den enkelte virksomhed kan gøre for at optimere indtjeningen givet de redskaber og salgskanaler, som virksomheden har til rådighed.

Kurset giver dig:

  • Øget indsigt i dine kunders ønsker og behov i dag og i fremtiden
  • Redskaber til at udvikle dine produkter og optimere salget
  • Tips til at øge dit mersalg og sikre øget kundetilfredshed

Målgruppe
Kurset henvender sig til ejere, ledere, Ledere, mellemledere og medarbejdere inden for salg, reception og reservation. Forudgående kendskab til revenue management (indtægtsstyring) er ikke nødvendig.

Pris for kursusdeltagelse (ekskl. moms)
Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for den første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.
Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Mulighed fort tilskud
Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer. Støtten er betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 980 kr. for deltagelse på dette kursus.

Undervisere
Benedikte Rosenbrinck, Forsknings- og udviklingschef i HORESTA og ph.d. i revenue management.

Kaare Harry Kjerrumgaard, selvstændig underviser og konsulent. Kaare har 20 års brancheerfaring og arbejder med fagområderne revenue management, internetsalg, bookingsystemer og housekeeping

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

PRAKTISK INFO

HVOR

HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg

HVORNÅR

Mandag den 26. august 2024
Kl. 9.00 - 16.00

HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg
Telefon   +45 35 24 80 80
E-mail: [email protected]

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.