Der kan spares tid og penge ved at få indsigt i, og forståelse for rengøringsopgaven. Hvorfor rengøringen tager den tid og koster det, den gør. Og hvorledes de forskellige afdelinger kan bidrage til omkostningsbesparelser. Selv de mindste ændringer i den daglige drift, kan medføre at rengøringsudgiften påvirkes.

Rengøringsudgiften kan ikke udregnes og budgetteres blot på baggrund af antal kvadratmeter og belægning, og det kan koste dyrt ikke at være bevidst om, hvilke faktorer som har indflydelse på rengøringstiden og dermed udgiften.

I forbindelse med kurset, vil der ligeledes blive udleveret et beregningsværktøj, så hver deltager kan beregne tidsforbruget til rengøring for egen virksomhed.

Vi vil noget af tiden arbejde i Excel, men der kræves ikke forudgående kendskab, da der blot er tale om indtastning.

Tid & Sted 
Torsdag d. 22. august hos HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg

Underviser 
Kaare Harry Kjerrumgaard, selvstændig underviser og konsulent - se mere på www.khk.dk

Hvem bør deltage
Ejere, ledere, mellemledere og medarbejdere med interesse/ansvar for rengøringsbudgettet.

Pris – alle priser er ekskl. moms
Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for den første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.
Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Tilskud
Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer. Støtten er betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 840 kr. for deltagelse på dette kursus.

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

PRAKTISK INFO

HVOR

HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg

HVORNÅR

Torsdag den 22. august 2024
Kl. 9.30 - 15.30

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.