Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til virksomhedens eksistens, og at man er synlig på nettet dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration. Fordi en stigende andel af bookinger og ordrer sker online.

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimerings-mulighederne for øget synlighed online.

Tid & Sted 
Tirsdag den 21 august kl. 9.00 - 16.00 hos HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg

Underviser 
Kaare Harry Kjerrumgaard, selvstændig underviser og konsulent - se mere på www.khk.dk

Hvem bør deltage
Ejere, ledere, mellemledere og marketing-/salgspersonale

Pris – alle priser er ekskl. moms
Medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms for den første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 1.500 kr. ekskl. moms.
Ikke medlemmer: 5.000 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Tilskud
Virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal desuden have minimum 6 måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås 2 ugers kompetencestøtte svarende 74 timer. Støtten er betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år. Der kan opnås et tilskud på 140 kr. pr. time eller i alt 980 kr. for deltagelse på dette kursus.

Testimonial fra Thomas Weifenbach-Jensen, CEO/Adm.direktør hos Montra Hotel A/S
”På Book Direkte-kurset fik vi mulighed for at afdække vores virksomheds synlighed på nettet, og blev bekendt med muligheder for at øge synligheden på nettet yderligere, med det mål at drive mere trafik til vores egen hjemmeside, og opnå flere direkte bookinger. Kurset tog udgangspunkt i vores egen virksomhed og vi arbejdede dagen igennem direkte med vores egne hotellers hjemmesider og vores synlighed på nettet, hvilket var enormt givende og en kæmpe øjenåbner. Vi tog en lang liste med noter hjem, som vi skal arbejde videre med. Undervisningen foregår i øjenhøjde med deltagerne og alle med interesse for området kan deltage, uden forudgående kendskab.”

 

20240528 DSC00277
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

PRAKTISK INFO

HVOR

HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg

HVORNÅR

Tirsdag den 21. august 2024
Kl. 9.00 - 16.00

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.