Hvad byder du uventede gæster?

Hvad gør du, hvis Datatilsynet kommer forbi og beder om dokumentation for jeres håndtering af persondata? Ved du, hvordan I håndterer gæsternes navn, adresse og betalingsoplysninger – for ikke at tale om oplysninger om børn, nationalitet, allergier, handicap eller andre personlige forhold.

Gratis heldags workshop

Det er vigtigt – og lovpligtigt – at have styr på gæster og ansattes persondata. Alligevel er mange stadig ikke kommet i gang, eller ønsker at komme videre. Er det dig, kan du nu rive én dag ud af kalenderen, komme med på workshop, og få bedre styr på GDPR i eget hus.

Kun for medlemmer af HORESTA

Workshoppen er praktisk og på forståeligt dansk i øjenhøjde – og du arbejder med DINE EGNE DATA hele dagen. Workshoppen afholdes hos HORESTA.

På workshoppen benyttes Lexoforms løsning til at illustrere de forskellige trin i GDPR-arbejdet, og derfor er det en god idé at have adgang til løsningen på workshoppen. Det kan du gøre med en 100% uforpligtende gratis 14-dages prøveperiode. Selvom du ikke for nuværende anvender eller fremadrettet måtte ønske at benytte Lexoforms platform, kan workshoppen alligevel være med til at give dig masser af nyttig viden omkring behandlingen af persondata.

20240521 DSC09919
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

PRAKTISK INFO

HVOR

HORESTA

HVORNÅR

Tirsdag den 2. september 2024
Kl. 9.00 - 16.00

HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg
E-mail: [email protected]

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.