Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Uffe Nielsens bidrag har haft en betydelig indflydelse på madhåndværket i Danmark og i Norden. Hans evne til at samle mennesker omkring bordets glæder, lære fra sig i køkkenet, promovere og inspirere alle aldre er velkendt og anerkendt på tværs af grænser.
Nu har Uffe Nielsen modtaget Le Cordon Bleu du Saint Esprit, som er en ridderorden af 1579, der blev stiftet i Frankrig af Kong Henrik III. Den danske autonome afdeling har fokus på gastronomi, bordkultur og humanitært arbejde, skriver Nordsøposten.
Ordenens æresmedlemmer og medlemmer repræsenterer gastronomi, hoteldrift, kunst, videnskab, håndværk, ernæring, forsvar, teknologi, liberale erhverv, læring, undervisning, diplomati og journalistik.
Uffe Nielsens utrættelige indsats og stærke vilje til aldrig at give op, men i stedet se fremad, har gjort ham til en af branchens mest eftertragtede personligheder gennem årene. Han har vendt udviklingen og sikret Kokkeforeningen en solid position.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024