Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Booking.com har benyttet sig af bøllemetoder og opført sig grådigt og skruppelløst. Sådan lyder det fra Socialdemokratiets europaparlamentsmedlem Christel Schaldemose, der har fulgt nøje med i sagen, hvor talrige danske overnatningssteder længe har ventet på at få penge fra bookingportalen. Det skriver Turistmonitor.dk.

Som konsekvens af sagen har Christel Schaldemose skrevet et brev til Thierry Breton, der er EU-kommissær for det indre marked, fordi hun mener, at Booking.com’s opførsel udgør en klar overtrædelse af reglerne for, hvordan store platformsvirksomheder skal opføre sig, som hun skriver i brevet.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Hotelkæde har fået sine millioner igen

Hotelkæden BB Hotels, der har hovedkontor i Rønne, har fået sine næsten 1,4 millioner kroner fra Booking.com tilbage. Det skete efter HORESTA gik ind i sagen.

Booking.com vil kompensere branchen for udbetalingsrod

”Det er positivt, at Booking.com anerkender, at mange små og mellemstore virksomheder i vores branche er blevet behandlet helt urimeligt over mange måneder, hvor de igen og igen har fået at vide, at deres udbetalinger blev udskudt og udskudt,” siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss.

Vred EU-politiker jagter Booking.com

Der er fortsat problemer med Booking.com, lyder kritikken fra EU-politiker Christel Schaldemose (S), som fortsætter kampen for ordnede for de små overnatningssteder i forhold til bookingportalen.

Log ind