Regeringen har annonceret, at de med en ny lovgivning vil styrke erhvervsdrivendes mulighed for at få en basal betalingskonto. I HORESTA har vi længe gjort opmærksom på nogle af vores medlemmers udfordringer med netop at åbne en basal betalingskonto.

Derfor glæder det os, at regeringen har lyttet til erhvervslivet og taget de mange historier om afvisninger i pengeinstitutterne alvorligt.

Der har gennem de seneste år været udfordringer for mange erhvervsdrivende og foreninger, når de skulle oprette en konto i danske pengeinstitutter, og flere erhvervsdrivende og foreninger har oplevet, at de blev afvist i banken, når de ville åbne en konto.

”Stor ros til regeringen for at handle på en udfordring, som rigtig mange erhvervsdrivende har kæmpet med. Det skal selvfølgelig være muligt for alle virksomheder, uanset størrelse, at indsætte betaling for deres service og få adgang til en Nemkonto. Det får de nu, og jeg ved, at det vil glæde rigtig mange virksomheder i vores branche,” siger Jeppe Møller-Herskind, der er viceadm. direktør i HORESTA.

Log ind