Presserum

Pressekontakt Messmer Mikkel
Pressekontakt

HORESTA lægger vægt på at være en åben organisation og have et konstruktivt samarbejde med pressen om alle sager og historier på tværs af landet. Derfor gør vi os altid umage for at yde en hurtig og effektiv service til alle, der henvender sig.

Kontakt:

Kommunikationsdirektør Henrik Messmer
tlf. +45 35 24 80 59
mobil +45 40 98 41 86
[email protected]

Kommunikationskonsulent Mikkel Kristensen
tlf. +45 35 24 80 59
mobil +45 21 75 16 64
[email protected]

Kommunikationsrådgiver Simon Sund Hall (BARSEL)
tlf. +45 35 24 80 57
mobil +45 25 70 48 90
[email protected]

DagligtNyhedsbrev1.jpg
Dagligt nyhedsbrev

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Tre gange om ugen udsender vi rådgivning og relevante mediehistorier til din indbakke.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her og bliv opdateret på vores branche, nyt om navne, ny lovgivning, politiske tiltag, events, kurser og meget andet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Se seneste nyhedsbrev

Læs seneste nyheder fra HORESTA 

HORESTA Logoer 1920X1280
Download logo

Download HORESTAs logo i sort, hvid eller farver herunder.

Har du brug for logo i et andet format, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 35 24 80 80.

SOME2.jpg
Sociale medier

I HORESTA er vi stolte af det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, og vi vil gerne vise det frem. På HORESTAs Instagram deler vi branchens bedste historier med tilhørende billeder, og du er altid velkommen til at sende dine.

Gastrofighters er en Facebook-side for dem, der elsker gastronomi på højeste niveau. Her dækker vi tjener- og kokkefagets største konkurrencer som Bocuse d’Or, Skills og Årets Kok & Årets Tjener. Giv siden et ’like’ og følg nogle af branchens dygtigste medarbejdere.

HORESTAs side på LinkedIn er for dig, der gerne vil holdes opdateret på vores rådgivning og deltage i vores arrangementer.

Og så er alle vores videoer samlet på YouTube, hvor vi viser highlights fra vores events, som f.eks. HORESTA Årsdag, Årets KOk, interviews med politikere, brancheeksperter og kendte branchefolk.