I næste uge går det løs. Madværkstedet åbner for tredje gang dørene, og der venter en perlerække af faglige og inspirerende oplevelser i hjertet af København.
Har du lyst til at kigge forbi, kan du bestille din billet her.
Madværkstedet byder inden for tirsdag den 20. og onsdag den 21. marts og sætter i år fokus på økologi og bæredygtighed. Du får konkrete tips, tricks og idéer til at tage med hjem i din kantine, storkøkken eller restaurant. Messen byder i år på 9 forskellige oplevelseszoner og mere end 170 messeudstillere. Derudover kan du deltage i workshops, masterclasses og produktdemoer eller overvær mini-seminarer, foredrag og konkurrencer.
Som noget helt nyt kan du også glæde dig til at opleve Danmarks bedste kokke og tjenere i aktion, når HORESTA for første gang afholder fagkonkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener samt DM for elever på Madværkstedet. Årets Kok og Årets Tjener foregår den 21. marts og elev-DM den 22. marts.
Allerede den 20. marts afvikles udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or i øvrigt samme sted. Her er der fri adgang uden billet.
HORESTA takker sponsorerne af Årets Kok og Årets Tjener 2023:
Bent Brandt, Arla Unika, Carlsberg, Dansk Cater, De Forenede Dampvaskerier, Oskar Davidsen, H. J. Hansen, SIKA, Electrolux, Hotel- og Restaurantskolen i København, BJØRN Varimixer og MCH Messecenter Herning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025