I næste uge skal en række af de bedste danske kokke og tjenere i kamp. På få timer skal måneders hård træning foldes ud og demonstreres over for dommere med kritiske blikke og krævende smagsløg.
Både mandag, tirsdag og onsdag er der konkurrencer i Lokomotivværkstedet i København.
Mandag gælder det den danske udtagelseskonkurrence til Bocuse d’Or, hvor tre topkokke skal kæmpe om at blive Danmarks næste bud på en VM-medalje. Tirsdag gælder det Årets Kok og Årets Tjener, hvor otte kokke og lige så mange tjenere kæmper om af bliver Danmarks bedste, og endelig onsdag er det de bedste kokke-, tjenerelever samt elever inden for smørrebrød-catering, som skal konkurrere om DM-medaljer.
Det er muligt at overvære alle konkurrencer. Mandag er der fri adgang til Bocuse d’Or-udtagelsen, mens konkurrencerne tirsdag og onsdag kræver billet til messen Madværkstedet.
Har du ikke mulighed for at være til stede i Lokomotivværkstedet, kan du følge de tre konkurrencer på livestream.
Mandagens udvælgelseskonkurrence foregår fra kl. 10.00 til kl. 17.30 og kan følges på Bocuse d’Or Danmarks hjemmeside.
Årets Kok og Årets Tjener-konkurrencerne kan følges via HORESTAs konkurrencehjemmeside Gastrofighters.dk, og det er også her, at livestream fra onsdagens elevkonkurrencen kan findes. Begge dage mellem kl. 9.00 og 16.30.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025