Den grønne omstilling skal også finde vej til de professionelle køkkener. Her spiller udviklingen af uddannelser for køkkenprofessionelle med fokus på plantebaseret mad en stor rolle. Derfor afholdes der et symposium for at bidrage til synliggørelse af kursusmuligheder på køkkenområdet, herunder inden for bæredygtighed og klimavenligt køkken.
Symposiet henvender sig til beslutningstagere og fagprofessionelle inden for bespisning i offentlige og private køkkener. Bag symposiet står blandt andet HORESTA, Danske Regioner, Kost- og Ernæringsforbundet, Fødevareforbundet NNF og BKD.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA lancerer ny kampagne forud for julefrokostsæsonen
27-11-2023
-
Snart tvinges Airbnb til at dele data med myndighederne
27-11-2023
-
Et hit blandt unge: Stod i kø i regnen da McDonald's i Farum slog dørene op
27-11-2023
-
Destination Vesterhavet lander ny direktør fra attraktionsbranchen
27-11-2023
-
Præsident for luksusbrand deler tendenser og udfordringer
27-11-2023
-
Kommune vil have strategi for autocampere
27-11-2023