Den grønne omstilling skal også finde vej til de professionelle køkkener. Her spiller udviklingen af uddannelser for køkkenprofessionelle med fokus på plantebaseret mad en stor rolle. Derfor afholdes der et symposium for at bidrage til synliggørelse af kursusmuligheder på køkkenområdet, herunder inden for bæredygtighed og klimavenligt køkken.
Symposiet henvender sig til beslutningstagere og fagprofessionelle inden for bespisning i offentlige og private køkkener. Bag symposiet står blandt andet HORESTA, Danske Regioner, Kost- og Ernæringsforbundet, Fødevareforbundet NNF og BKD.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024