Den grønne omstilling skal også finde vej til de professionelle køkkener. Her spiller udviklingen af uddannelser for køkkenprofessionelle med fokus på plantebaseret mad en stor rolle. Derfor afholdes der et symposium for at bidrage til synliggørelse af kursusmuligheder på køkkenområdet, herunder inden for bæredygtighed og klimavenligt køkken.
Symposiet henvender sig til beslutningstagere og fagprofessionelle inden for bespisning i offentlige og private køkkener. Bag symposiet står blandt andet HORESTA, Danske Regioner, Kost- og Ernæringsforbundet, Fødevareforbundet NNF og BKD.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025