Der var udsolgt til vores Restaurant Insight 2024 på Kayak Bar, hvor der var mulighed for at få inspiration til hvordan man kan udvikle sin virksomhed. Samtidig var der interessante oplæg, der gav mulighed for at blive opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til restaurantbranchens udvikling.
Her holdt blandt andet cheføkonom i HORESTA, Jonas Kjær, oplæg om hvordan det er gået for branchen i 2023, og hvordan markedet generelt ser ud lige nu.
Derudover var der også oplæg fra stifter af Gasoline Grill, Klaus Wittrup og cheføkonom i Nordea, Helge J. Pedersen.
Du finder oplæggene i deres fulde længde på vores hjemmesiden under ’analyser’ eller ved at trykke på følgende Link.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
05-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
05-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
05-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
05-05-2024
-
Brøchner Hotels leverer tilfredsstillende årsregnskab
05-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
05-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
05-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
05-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
05-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
05-05-2024