Det er vigtigt – og lovpligtigt – at have styr på gæster og ansattes persondata. Alligevel er mange stadig ikke kommet i gang. Ved kun at rive én dag ud af kalenderen kan du komme med på workshop, og få bedre styr på GDPR i eget hus.

For hvad gør du, hvis Datatilsynet kommer forbi og beder om dokumentation for jeres håndtering af persondata? Ved du, hvordan I håndterer gæsternes navn, adresse og betalingsoplysninger – for ikke at tale om oplysninger om børn, nationalitet, allergier, handicap eller andre personlige forhold.

Alt det kan du få styr på i workshoppen, som kun er for medlemmer af HORESTA. Workshoppen er praktisk og på forståeligt dansk i øjenhøjde – og du arbejder med dine egne data hele dagen.

Tilmeld dig workshoppen i enten København eller Silkeborg:

København den 2. september 2024 kl. 9-16 – tilmeld dig her.

Silkeborg den 9. september 2024 kl. 9-16 – tilmeld dig her.

På workshoppen benyttes Lexoforms løsning til at illustrere de forskellige trin i GDPR-arbejdet, og derfor er det en god idé at have adgang til løsningen på workshoppen. Det kan du gøre med en 100% uforpligtende gratis 14-dages prøveperiode. Selvom du ikke for nuværende anvender eller fremadrettet måtte ønske at benytte Lexoforms platform, kan workshoppen alligevel være med til at give dig masser af nyttig viden omkring behandlingen af persondata.

Se mere om samarbejdet mellem HORESTA og Lexoforms her: https://lexoforms.com/horesta/

Vi glæder os til at se dig!

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind