Hvordan motiverer du dig selv til at motivere andre?

Det var udgangspunktet, da HORESTAs People & Culture-netværk endnu engang var samlet til 3½ times intensiv ledelsestræning. Denne gang på Madklubben i København med udsigt til et solbeskinnet Østerbro Stadion, hvor nogle af Danmarks bedste atletikfolk var i gang med formiddagstræningen.

Og netop denne kulisse passede perfekt til et netværksmøde, hvor hovedbudskabet fra underviseren Ulrik Lynge var, at ledermusklerne kræver konstant træning for at udvikle sig og for at kunne præstere endnu bedre.

Vil du også være med i netværket? Så skriv til Lone Mejner Blauenfeldt på [email protected]

160 ledere fra restauranterhvervet er tilmeldt netværket, som sætter fokus på lederrollen og de krav, der følger, herunder færdigheder, holdninger og ikke mindst forventninger fra medarbejderne om handling.

Netværksmødet på Madklubben var ét ud af en række på fire for de dansksprogede ledere, og denne gang var det motivation, som var i fokus.

”Det er jo ikke svært. Men det kan være svært at komme i gang, hvis man ikke har gjort det før. Men det er ikke noget, der kræver, at man skal have læst på CBS. Det handler i virkeligheden om, hvad jeg kan gøre for de mindste indsatser for at få de største udbytter”, siger Ulrik Lynge.

På mødet fremlagde han en formel med syv elementer, som er afgørende for at skabe motivation.

Få et indtryk fra dagen i videoen herunder.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind