Det var et tilløbsstykke, da HORESTA sammen med samarbejdspartneren Viva.com satte hele hotel-, restaurant- og turisterhvervet i fokus på Folkemødet.

Her var der først arrangeret debatten ”HORESTA & dilemmaknuserne,” hvis format tog udgangspunkt i det populære DR P4 radioprogram ”Sara og Monopolet.”

Her styrede den kendte radiojournalist, Sara Bro, den muntre og livlige debat foran et større publikum og et panel bestående af de fire folketingspolitikere Pernille Vermund (Liberal Alliance), Rasmus Jarlov (Det Konservative Folkeparti) og Jan E. Jørgensen (Venstre).

I eftermiddagssolen blev, der løst dilemmaer fra ledere i erhvervet om alt fra kontantfrihed i erhvervet, fuld momsafløftning til restauranter, strengere regler for Airbnb-udlejning, forbedrede erhvervsuddannelser og lettere adgang til arbejdskraft.

Debatten blev afsluttet med kåringen af dagens bedste dilemmaknuser baseret på publikumsjubel. Her løb Jan E. Jørgensen med sejren og en t-shirt med teksten "Vinder af HORESTA & Dilemmaknuserne."

Efter debatten inviterede HORESTA i samarbejde med Viva.com til Garden Party, som The Falcon Hotel Bornholm dannede ramme om. I en afslappet og hyggelig atmosfære var der rig mulighed for at netværke, udveksle erfaringer og idéer i en festlig ramme med branchefolk, politikere og andre interessenter.

Festen kom i stand via et strategisk partnerskab med Viva.com, der er Europas første betalingsudbyder med kortindløsning i 24 lande på over 1165 enheder.

Log ind