Danskernes mentale sundhed fylder mere og mere, og det gælder selvfølgelig også på arbejdspladsen. I den anledning udlodder Velliv Foreningen op til 10.000 kroner til initiativer, der kan sætte fokus på den mentale sundhed i danske virksomheder i løbet af uge 41.

De 10.000 kroner kan bl.a. bruges på at kortlægge medarbejdernes tilfredshed og mentale sundhed med en medarbejdertilfredshedsundersøgelse målrettet mod hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Her kan HORESTAs medarbejdertilfredshedsundersøgelse, Better Hospitality Workplace (BHW), give et detaljeret indblik i medarbejderes trivsel og både belyse de positive ting og de områder, hvor der er plads til forbedringer. Det giver ikke alene bedre trivsel, men kan også mærkes på bundlinjen.

BHW kan også bruges til at sammenligne resultater med andre virksomheder i branchen. Dermed får man en branchespecifik indsigt i, hvordan man klarer sig i forhold til lignende virksomheder.

Ansøgningspuljen åbner den 2. april 2024.

Du kan læse mere om BHW her og om Danmarks Mentale Sundhedsdag her.

Ansøgningerne bliver vurderet af et udvalg af fageksperter og repræsentanter fra faglige organisationer samt repræsentanter fra Velliv Foreningens repræsentantskab.

Log ind