På næste onsdag afholder vi vores Uddannelsesmøde på Hindsgavl Slot, som børne- og undervisningsminister, Mattias Tesfaye (S), også lægger vejen forbi.

På dagen vil virksomhedsrepræsentanter og andre relevante aktører fra hotel- og restaurantbranchen drøfte og belyse de potentielle muligheder samt konsekvenser ved etableringen af en ny ungdomsuddannelse, som ministeren har foreslået.

Ministeren ønsker at etablere et erhvervsrettet gymnasialt tilbud, som primært er målrettet de erhvervsrettede uddannelser. Samtidigt er det foreslået at nedlægge ungdomsuddannelserne kommunal 10. klasse, EUX, GF1 og HF.

Hovedfokus bliver at dele tanker om fremtidens ungdomsuddannelse og drøfte fordele og ulemper ved etableringen af den nye uddannelse. Dermed kan deltagerne være med til at præge HORESTAs position i forhold til ungdomsuddannelsen og komme med input til det videre politiske arbejde.

Hvis du er interesseret i at deltage, kan du tilmelde dig Uddannelsestopmødet herunder – der er begrænsede pladser og vi tildeler dem efter først til mølle-princippet.

Læs mere og tilmeld dig her

Udenlandske turister løfter hotelbranchen

Aldrig før har så mange udenlandske turister rejst til Danmark som i juli måned i år. Sammenlignet med juli sidste år er der tale om en vækst på 2,4 procent. Tallene vidner om, at et større fokus på turismen betaler sig, lyder det fra HORESTA.

Log ind