Sofie Amalie Hansens familie købte i 2020 Broløkke Herregård på det sydlige Langeland. Siden har stedet udviklet sig i et hæsblæsende tempo, og der er ingen planer om at træde på bremsen foreløbigt. Næste store projekt er deres herregård-spa, som åbner næste år. Nu har Broløkke Herregård meldt sig ind i HORESTA.

”Vi tog til Langeland uden nogen form for erfaring med hoteldrift, men vi fik hurtigt etableret et lokalt netværk, der kunne hjælpe os med renoveringen af stedet, så vi kunne blive klar til at tage imod gæster. Fokus er på at skabe en oplevelse i høj kvalitet og med et højt serviceniveau, men med benene på jorden. Lige nu er vores fokus på den kommende spa-afdeling og den gamle smedebygning, som skal omdannes til event- og konferencested med plads til mere end 100 personer,” siger Sofie Amalie Hansen, der er direktør på Broløkke Herregård, og som driver stedet med sin kæreste, Anne-Cathrine.

I øjeblikket råder Broløkke over 89 hotelværelser, 13 eksklusive lejligheder, eget bryggeri og destilleri samt en konferencesal i en tidligere kostald med plads til 400 spisende gæster. Det er der omkring 30 fuldtidsansatte, foruden sæsonansatte, til at holde styr på. Ambitionen er at være den foretrukne destination for firmaarrangementer, events og gæster, der søger afslapning i unikke rammer. Derudover arbejder Broløkke sammen med flere lokale organisationer, og lagde blandt andet gårdsplads til markedet, da cykelløbet Langeland Rundt blev kørt i august i år.

”Rammerne gør det muligt for os at tilbyde en lang række forskellige services og holde forskellige arrangementer. Vi holder meget af den dynamik, det skaber. Vi har musikarrangementer med store navne, eksklusive bryllupspakker og hyggelige overnatningsmuligheder. Alle skal kunne føle sig godt tilpas på Broløkke og få en oplevelse ud over det sædvanlige,” fortæller Sofie Amalie Hansen.

Broløkke Herregård har meldt sig ind i HORESTA for at vise solidaritet med resten af branchen og støtte det politiske arbejde. Derudover glæder de sig til at bruge det nye ESG-rapporteringsværktøj, der snart lanceres.

Udenlandske turister løfter hotelbranchen

Aldrig før har så mange udenlandske turister rejst til Danmark som i juli måned i år. Sammenlignet med juli sidste år er der tale om en vækst på 2,4 procent. Tallene vidner om, at et større fokus på turismen betaler sig, lyder det fra HORESTA.

Log ind