På årets arbejdsmiljøkonference, ”Mental trivsel på menuen”, der foregår mandag den 30. september 2024 klokken 09:30 til 14:30 på CodeNode i København, vil Simon Jul lede deltagerne igennem en dag fyldt med indsigt og konkrete redskaber til at skabe bedre mental trivsel på arbejdspladsen.

Konferencen er målrettet HR-chefer, ledere og medarbejdere, der ønsker at få værktøjer til at forbedre arbejdsmiljøet. I år vil der være fokus på, hvordan man bedst kan fremme mental trivsel, hvor blandt andet Christine Zabel, som er fastholdelses- og rekrutteringsekspert, vil dele ud af sine værdifulde indsigter i rekruttering og øget medarbejdertilknytning gennem trivsel og sundhed. Christine har mange års erfaring med, hvordan virksomheder kan udarbejde en sundheds- og trivselsstrategi, der understøtter rekruttering og øget medarbejdernes tilknytning til arbejdspladsen, samt hvordan det kan anvendes som et strategisk led i ledelsesstrategien.

Deltagerne kan yderligere se frem til praksisnære oplæg fra førende brancheprofiler, der vil præsentere de nyeste tendenser og best practice-eksempler inden for arbejdsmiljø. Hør blandt andet om ”De 10 bud” for god trivsel, der er resultaterne af analysen ”Mental trivsel på menuen”, udarbejdet af HORESTA sammen med FOOD og konsulenthuset Norion via besøg hos nogle af de førende virksomheder i branchen.

Julie Granhøj, som er antropolog og seniorkonsulent hos Norion, vil give et indblik i, hvilke tiltag, der virker i praksis og som andre virksomheder kan hente inspiration fra.

Konferencen er åben for alle og gratis at deltage i, og du kan tilmelde dig lige her.

Vi ser frem til at se dig mandag den 30. september på CodeNode i København!

Se programmet herunder

Udenlandske turister løfter hotelbranchen

Aldrig før har så mange udenlandske turister rejst til Danmark som i juli måned i år. Sammenlignet med juli sidste år er der tale om en vækst på 2,4 procent. Tallene vidner om, at et større fokus på turismen betaler sig, lyder det fra HORESTA.

Log ind