Kunstig intelligens fylder mere og mere i arbejdsdagen – men hvordan kan teknologien bruges som en hjælp i stedet for en udfordring?

I HORESTAs Learning and Development-netværk er det på dagsordenen på det kommende møde den 9. september. Her deler Lone Drews, idegenerator fra Dania Erhverv, sin viden og giver eksempler på, hvordan AI kan lette opgaver og skabe nye muligheder.

”AI er blevet et højaktuelt emne, men for mange er det stadig svært at gennemskue de mange muligheder - såvel som faldgrupper - der ligger i brugen af den nye hjælper. På netværksmødet får vi et praksisnært indblik i teknologien, og vi får også talt om de strategiske perspektiver, som er afgørende, hvis AI skal skabe værdi i vores hverdag,” siger Vivi Nedergaard Lambert, arbejdsmiljøchef i HORESTA.

Indflyvning i de juridiske overvejelser
Udover den praktiske tilgang vil HORESTAs advokat, Jesper Juhlin, sætte fokus på de juridiske overvejelser, virksomheder bør have med i baghovedet, når de tager AI i brug.

”Det er vigtigt, at vi som branche både udforsker mulighederne og forholder os til de udfordringer, der følger med. Derfor er netværksmøderne et sted, hvor medlemmerne kan hente inspiration, dele erfaringer og få ny viden, de kan tage direkte med hjem og bruge på arbejdspladsen,” siger Vivi Nedergaard Lambert.

Arrangementet finder sted den 9. september kl. 9.00–11.30 i HORESTAs lokaler på Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C, men det er også muligt at deltage online via Teams.

Læs mere her

Tidligere USA-ambassadør taler ved HORESTA Årsdag 2025

Rufus Gifford, tidligere amerikansk ambassadør i Danmark og protokolchef i Det Hvide Hus, deltager som hovedtaler ved HORESTAs årsdag, hvor fokus er på, hvordan globale forandringer rammer den danske oplevelsesøkonomi.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Restauranter ser positivt på resten af 2025

En ny medlemsanalyse fra HORESTA viser, at restauranterne forventer vækst i både gæster og omsætning resten af året – men også med blik for de økonomiske udfordringer.

Log ind