De kommende måneder bliver travle for hotel- og restauranterhvervet, når fremtidens vilkår for tusindvis af virksomheder og medarbejdere skal forhandles på plads.

Overenskomstforhandlingerne mellem HORESTA og 3F er officielt i gang, efter at begge parter har fremlagt deres krav.

Holdet bag OK-forhandlingerne for hotel- og restauranterhvervet.

Holdet bag OK-forhandlingerne for hotel- og restauranterhvervet.

HORESTA har forberedt sig intensivt på processen gennem de seneste ni måneder i tæt samarbejde med medlemmerne. En særlig taskforce har sikret, at arbejdsgiversidens krav bygger på et solidt fundament og en fælles retning for branchen.

”Vi forventer en konstruktiv dialog med 3F, hvor vi sammen kan finde løsninger, der understøtter væksten og udviklingen i hotel- og restauranterhvervet,” siger juridisk direktør i HORESTA, Karina Lindewald.

Gruppeformand John Frederiksen fra 3F (t.v.) og HORESTAs formand, Mads Friis. Foto: Joachim Rode.

Gruppeformand John Frederiksen fra 3F (t.v.) og HORESTAs formand, Mads Friis. Foto: Joachim Rode.

Hun repræsenterer HORESTA ved forhandlingsbordet sammen med formand Mads Friis, bestyrelsesmedlem Henrik Green, regionsformand Claus Nielsen og juridisk chef, Karina Lafrenz.

Karina Lindewald understreger, at forhandlingerne går i gang på et tidspunkt, hvor mange virksomheder i branchen er under pres.

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

Log ind