Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurationer og detailhandlen vil med al sandsynlighed skulle indstille sig på en længere lukning end hidtil varslet i den danske kamp mod corona.

"Jeg vil ikke være overrasket, hvis det forlænges 14 dage yderligere, og det kan sagtens være to gange 14 dage mere, før vi kan se noget betydeligt på smittetrykket," siger professor i virologi ved Københavns Universitet Allan Randrup Thomsen til Børsen.

Den danske hotel- og restaurationsbranche har allerede ved den seneste forlængelse efterspurgt afklaring og en mulig køreplan for genåbningen af samfundet.

"Det, vi efterlyser, er, at man har en forståelse for, at selv hvis vi kan få omsætningen op på ti pct. gennem det næste stykke tid, får det ikke nødvendigvis virksomhederne til at overleve," sagde politisk direktør i brancheorganisationen HORESTA, Kirsten Munch Andersen tidligere på ugen.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind