Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fransk klassisk simremad, men som en burger? Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Michelinkokken Jonathan Berntsen fra restauranten The Samuel i Hellerup Og McDonald’s. Kokken har lavet en McDonalds-burger med udgangspunkt i klassikeren over dem alle fra det franske køkken: Boeuf Bourguignon, skriver MigOgKbh.dk.

”Jeg har altid elsket Boeuf Bourguignon, så for mig var det en sjov og anderledes udfordring at forsøge at lave en burger, som jeg på en eller anden måde tænker på som den ultimative comfortfood,” fortæller chefkok på michelinrestauranten The Samuel, Jonathan Berntsen.

Resultatet kan man smage fra tirsdag d. 18. januar 2022 i alle landets McDonalds-restauranter: Homestyle Beef Burgundy by Berntsen. Det er første gang for den verdensomspændende gigant, at der er rødvin i en burger.

Læs hele historien her.

HORESTA Play: Fra fritidsjobber til franchisetager

Sille Stenholm Jørgensen og Mikkel Wyrtz begyndte begge som helt unge fritidsmedarbejdere i en af McDonald’s restauranter ved siden af deres skolegang. I dag har de arbejdet sig op til at blive henholdsvis restaurantchef og franchisetager.

Log ind