Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I starten af november kom det frem, at 68-årige Peter Christian Bühlmann Jensen, særligt kendt som forhenværende direktør på Ruths Hotel, havde valgt at søge nye græsgange efter tre år i spidsen for boutiquehotellet Villa Provence med 39 værelser i Aarhus, som Familien Bühlmann overtog driften af i 2020. Det skriver Turisme24.dk.

Siden har Familien Bühlmann været på jagt efter en kompetent arvtager til den erfarne hoteldirektør, og hun er nu fundet i form af Tina Salling, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for Ballen Badehotel og Hotel Strandlyst på samsø, som hun har været øverste chef for siden 2020.

“Tina kommer til Villa Provence med stor branche- og ledererfaring samt et hjerte, der banker for det personlige og nærværende værtskab. Og netop værtskabet er afgørende for succes på Villa Provence, som hver dag byder gæster gennem mange år velkommen på vores skønne franske perle,” lyder det fra Bühlmann.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind