Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden Jagger åbnede sin første restaurant i april 2016, har markedet forandret sig markant. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Dengang var den eneste nulevende leveringstjeneste på markedet Just-Eat, og dengang hentede forbrugerne stadig maden selv. Men det er nye tider, som stifter Christian Brandt har haft et vågent øje med. Take-away er stormet frem, det bliver nu leveret, og markedsføringen foregår i høj grad på leveringsplatformene.
Det er forandringer på både godt og ondt, siger Christian Brandt.
”Entrebilletten til markedet er blevet dyrere, men potentialet er samtidigt større,” lyder det fra Jagger-stifteren, der tæller 23 restauranter med syv nye på vej.
Den grundlæggende forskel på i dag og for syv år siden, er ifølge Christian Brandt, at der er et ekstra led i værdikæden, der også skal have del af overskuddet. Og det er en af grundende til, at entrebilletten til markedet for nye restauranter er blevet dyrere, siger Jagger-stifteren, der også peger på andre faktorer som højere renter og derved dyrere lån.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danske unge er de flittigste restaurantgæster
17-10-2024
-
Ny dom i sag om 120-dages reglen
17-10-2024
PRESSEKLIP
-
Michelin-kok åbner ny restaurant i Københavns Nordhavn
17-10-2024
-
Flere unge og seniorer får fodfæste på arbejdsmarkedet
17-10-2024
-
Firestjernet hotel ved Vadehavet sat til salg
17-10-2024
-
Hotel Fredericia slår indtjeningsrekord
17-10-2024
-
Aarhus i top fem på global bæredygtighedsliste
17-10-2024
-
Aarhus Airport i kritiske økonomiske forhandlinger
17-10-2024