Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Snart vil turister i København have endnu et lejlighedshotel at tjekke ind på for et kortere eller længere midlertidigt ophold. Den finske kæde Bob W åbner nemlig deres første hotel i Danmark – mere præcist Østerbro i København. Det skriver Turistmonitor.dk.

Bob W Østerbro kommer til at ligge i den tidligere Anthon Bergs Chokolade-, Konfekt- og Marcipanfabrik på Østerbro. Bygningen er omdannet til 165 studielejligheder og etværelses lejligheder med tekøkken og bad.

Bob W blev etableret i 2018 og åbnede det første lejlighedshotel i Helsinki. I dag er kæden til stede i 10 lande og 16 byer på tværs af Europa. Listen tæller blandt andet London, Firenze, Berlin, Madrid og Amsterdam.

Bob W Østerbro slår dørene op i slutningen af februar næste år.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind