Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag den 8. januar afholder landsholdet kvalifikation for landets dygtigste kokke. Dem, som i det daglige slår deres folder i restaurationsbranchen og går og drømmer om at teste deres kunnen under stort pres i internationale konkurrencer.
I et opslag beskriver kokkelandsholdet mere præcist, hvem der med fordel kan stille op til kvalifikationen:
”Vi leder efter dig, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne / kunderne på din arbejdsplads. Vi forventer, at du med din kreativitet og nytænkning rykker grænser og skaber kokkekunst i særklasse. Samtidig er du team-player og kan løfte i flok”.
Læs mere på danskgastronomiunion.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025