Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torvehallerne i hjertet af Vejle kom ud af regnskabsåret 2022/23 med det bedste resultat i hotel- og restaurationsvirksomhedens historie. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

13,4 millioner kroner lød overskuddet på før skat, i året der har været præget af inflation, høje råvarepriser, stigende renter og krigen i Østeuropa.

”Det er lykkedes os at fortsætte væksten med vores restauranter og barer i et år, hvor konferencer og private festarrangementer tillige har bidraget til en meget positiv vækst siger Terje Thesbjerg og fortsætter - vi er nu helt klar til den planlagte udvidelse af hotelkapaciteten som igangsættes primo 2024, og det forventes at de nye hotelværelser vil være klar til ibrugtagning ultimo 2025.

Torvehallerne A/S er på 24. år ejet af Steen Bækgaard Jacobsen og Terje Hounsvad Thesbjerg.

Hoteludvidelsen på 87 værelser vil afslutte 10 års plan for ombygning-, renovering- og udvidelsen af hotel- og restaurationskomplekset.

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind