Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Marcel Rodrigues og Isabelle Rodrigues genåbnede den historiske Restaurant Fænøsund med udsigt over Lillebælt. Parret overtog rollen som forpagtere af restauranten i slutningen af maj. Derefter var der ikke mange ledige stunder til afslapning, skriver Fyens.dk.

”Vi har fået en rigtig god start. Det har faktisk bare været et godt år. Der var rigtig travlt lige op til åbningen, hvor den sidste finish skulle på plads, der skulle styr på de sidste bookinger og de helt små ting blev finjusteret, men vi nåede det,” siger Marcel Rodrigues.

Han fortæller, at de godt har kunnet mærke, at der følger et godt ry med navnet kontra det at starte en helt ny restaurant. Folk har hungret efter at komme tilbage, så det har været en virkelig dejlig oplevelse, lyder det.

Læs hele historien her.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind