Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der var stor trængsel på Restaurant Lilleheden til torsdagens eftermiddag, hvor restaurantens ejerskifte blev markeret ved en overordentlig velbesøgt Goddag og Farvel Reception, skriver Nordsøposten.

Dagens markering sætter dermed et punktum for Mona og Ejvind Kjeldsen Jensens godt 41-årige ejerskab af restauranten, da de pr. 1. januar 2023 har valgt at sælge deres livsværk til det lokale par Pernille Hansen og Christoffer Ramberg.

”Det er naturligvis lidt vemodigt at sige farvel til Restaurant Lilleheden, men samtidigt er det fantastisk at se tilbage på den rejse, som vi har været på gennem de godt 41 år,” siger Mona Kjeldsen Jensen og fortsætter:

”Vi lagde en solid sokkel til en stærk og sund virksomhed, og nu er det fantastisk, at to af ”vore egne” kan bygge videre på det fundament, som vi har skabt.”

Den nye ejer Christoffer Ramberg er uddannet kok fra netop Restaurant Lilleheden og har de seneste år været køkkenchef på Lilleheden, mens Pernille er uddannet tjener fra restauranten. De er således særdeles godt kendte på stedet og ønsker at drive restauranten videre i samme velkendte ånd.

Læs hele historien og se billeder her.

Restaurantbesøg er stagneret på højt niveau

Danskerne foretog i alt 454 mio. besøg på restauranter, caféer, fastfoodrestauranter og andre udespisesteder i 2023. Selvom tallet er højt, er der tale om en lille nedgang fra året før. Særligt kaffe to go og kaffebarer har mærket tilbagegang.

Log ind