Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I marts sidste år tog hoteldirektør Lui Jensen den beslutning, han havde grublet over i tre måneder. De store bookingportaler vil fremover ikke kunne sælge hans 36 værelser på gourmethotellet Stella Maris.

Efter beslutningen i marts måned sidste år blev han ringet op af Expedia.dk.

”De spurgte, hvad der skulle til for at få os tilbage. Jeg sagde: ”Højst 4 procent”. Så grinede de, så det må have været sjovt”.

Adm. direktør Pia E. Voss fra brancheforeningen Horesta forstår godt uviljen mod at aflevere en stor del af omsætningen til bookingportalerne:

”Jeg ved, at der har været kædehoteller, som har brudt med portalerne. Men jeg må bare konstatere, at alle dem, jeg kender til, er vendt tilbage, fordi portalerne giver synlighed især uden for landets grænser”.

Læs hele historien på politiken.dk (kræver login)

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind