Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det gav anledning til stor nysgerrighed i restaurationsbranchen, da en af tidens største, unge talenter, Anika Madsen, i november 2022 sagde sit job op uden at fortælle, hvad hun skulle i stedet.
Først nu røber hun, hvad der trak hende bort fra sin post som køkkenchef på Restaurant Fasangården i København, nemlig et job i Norge. Hun er blevet headhuntet til at skabe en spektakulær, flydende gourmetrestaurant i Hardangerfjorden, som ligger syd for Bergen på linje med Oslo.
I et landskab domineret af fjorde, bjerge og gletsjere flyder en kæmpe, skinnende, dobbeltkurvet ellipsoide, der formmæssigt er inspireret af et fiskeøje og finansieret af lakseproducenten Eide Fjordbruk.
Konstruktionen bærer navnet Salmon Eye, vægten er 1256 ton, diameteren er 25 meter, og Salmon Eye rummer også meget snart en gourmetrestaurant med Annika Madsen ved roret.
Læs hele historien på borssen.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025