Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det har været nogle hårde år i restaurationsbranchen. 

Først ramte coronapandemien med adskillige nedlukninger, restriktioner og statsfinansierede lån, så forretningsdrivende kunne komme gennem krisen. Så kom krigen i Ukraine og inflation på banen. 

TV2/Nord har tidligere fortalt om Kings Running Sushi & Buffet i Aalborg, som måtte dreje nøglen om, og nu følger We Feat efter.

Som så mange andre tog We Feat et coronalån under nedlukningen, og det kæmper forretningen stadig med flere år efter, fortæller indehaver Frederik Løwe.

Han har været i restaurationsbranchen i 22 år, og han mindes ikke, at han nogensinde har oplevet en lige så tumultarisk periode. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Formanden for HORESTA i Nordjylland, Lars Mouritzen, kan også se tendensen og de pointer, som Frederik Lowe kommer med i resten af branchen. 

”Efter corona og den manglede indtjening står virksomhederne dårligt polstrede, mens man så ovenikøbet får stigende omkostninger, der gør, at man ikke tjener penge, så skal det gå galt for nogle desværre”, siger Lars Mouritzen.

Se indslaget fra TV2/Nord her

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind