Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det har været nogle hårde år i restaurationsbranchen. 

Først ramte coronapandemien med adskillige nedlukninger, restriktioner og statsfinansierede lån, så forretningsdrivende kunne komme gennem krisen. Så kom krigen i Ukraine og inflation på banen. 

TV2/Nord har tidligere fortalt om Kings Running Sushi & Buffet i Aalborg, som måtte dreje nøglen om, og nu følger We Feat efter.

Som så mange andre tog We Feat et coronalån under nedlukningen, og det kæmper forretningen stadig med flere år efter, fortæller indehaver Frederik Løwe.

Han har været i restaurationsbranchen i 22 år, og han mindes ikke, at han nogensinde har oplevet en lige så tumultarisk periode. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Formanden for HORESTA i Nordjylland, Lars Mouritzen, kan også se tendensen og de pointer, som Frederik Lowe kommer med i resten af branchen. 

”Efter corona og den manglede indtjening står virksomhederne dårligt polstrede, mens man så ovenikøbet får stigende omkostninger, der gør, at man ikke tjener penge, så skal det gå galt for nogle desværre”, siger Lars Mouritzen.

Se indslaget fra TV2/Nord her

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind