Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Djurs Sommerland er kendt for store nyheder og fornyelse af parken år efter år, og 2024 bliver ingen undtagelse. De seneste to sæsoner har Dinosaurland med seks familieforlystelser set dagens lys. Nu er turen kommet til et droptårn, en rigtig thrill forlystels, skriver Djurs Sommerland i en pressemeddelelse.

Højdeskrækken bliver sat på prøve og adrenalinen vil pumpe, når gæsterne i roligt tempo stiger svimlende 60 meter til vejrs, før de pludselig oplever et frit fald med 100 km/t.

Det nye droptårn er dobbelt højde af Piraten og DrageKongen, der hører til kategorien med de største rutschebaner i Danmark. Foruden et adrenalinkick, som overgår det sædvanlige, venter også en storslået panoramaudsigt ud over Djurs Sommerland og store dele af Djursland.

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Log ind