Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Strawberry Hospitality Group har vokseværk i Danmark. Koncernen overtager ved årsskiftet driften af luksushotellet Copenhagen Admiral Hotel med 366 værelser og suiter ved Københavns Havn.

Men selvom koncernen udvider i Danmark, har Strawberry Hospitality Group flere planer for Danmark. Det skriver Turisme24.dk.

Selvom Strawberry nu ruller Hobo-mærket ud i både Helsinki, Oslo og i længden også i København, insisterer koncernen på, at Hobo ikke er en hotelkæde.

I stedet opereres varemærket efter devisen “go local, get global.” Med det mener Strawberry, at hvert hotel under Hobo-mærket bliver unikt i hver by med interiør og events, som ikke ses på andre hoteller. Som brand får Hobo-hotellerne til gengæld det tilfælles, at de sigter efter at være utraditionelle.

Læs hele historien på turisme24.dk

Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel

For en måned siden kom de frem, at Bühlmanns hotel, Villa Provence i Aarhus, skal have ny direktør, da direktør Peter Bühlmann har fået job i Tyrol. Nu har Familien Bühlmann hentet hotellets næste chef på Samsø.

Hotelbyggerier boomer i provinsen

Flere hotelbyggerier er undervejs uden for København end tidligere. Udviklingen kan blandt andet skyldes, at byerne samlet udvikler sig for at blive en mere interessant destinations, vurderer cheføkonom fra HORESTA.

Log ind