Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 29-årige topkok Alexander Johnsen starter 1. maj som køkkenchef hos Hotel Scheelsminde i Aalborg, og dermed får hotellet en erfaren profil med i ledelsen. Det skriver Nordjyske.
Som køkkenchef på Restaurant Novel i Aarhus sikrede Alexander Johnsen, at den restaurant fik en såkaldt grøn stjerne ved uddelingen af Michelin-stjerner i Norden i 2023.
En grøn stjerne gives til restauranter, der har en særlig bæredygtig tilgang til gastronomi. Det er hæder, men ikke det samme som de meget eftertragtede Michelin-stjerner, som tildeles de ypperste toprestauranter.
Alexander Johnsen er en fast del af det danske kokkelandshold, og med ansættelsen som køkkenchef hos Scheelsminde skrues der endnu mere op for ambitionerne hos hotellets restaurant.
Læs hele historien på nordjyske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
05-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
05-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
05-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
05-05-2024
-
Brøchner Hotels leverer tilfredsstillende årsregnskab
05-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
05-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
05-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
05-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
05-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
05-05-2024