Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det største magasin inden for kulinariske udgivelser i de tysktalende lande, Falstaff Magazine, har for første gang udgivet en liste, hvor de anbefaler 114 danske restauranter. Det skriver Berlingske.

Kriterierne, de har vurderet restauranterne inden for, har været mad, service, atmosfære og drikkevarer, hvor især vinkortet spiller en fremtrædende rolle i bedømmelsen.

I toppen af listen kan man finde Alchemist på førstepladsen og dernæst Geranium, Jordnær og Kadeau på de efterfølgende tre pladser.

Noma dukker op på femtepladsen, og ifølge Berlingskes erfarne mad- og vinanmelder Søren Frank er det ikke den rette beslutning.

”Jeg synes, at listen ser ganske fornuftig ud. Der er selvfølgelig et par detaljer hist og pist, som jeg ikke er enig i. Selv ville jeg have valgt Noma som nummer ét,” siger han.

Læs hele historien på berlingske.dk

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind