Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danskerne træder ud af køkkenet for i stedet at købe mere og mere takeaway.

Den kultur skal ændres, og de danske familier skal lære at sætte pris på respekten for egen madlavning igen.

Sådan lyder det fra minister for fødevarer, landbrug- og fiskeri Jacob Jensen (V). Det skriver Fødevarewatch.

”Der ligger kulturhistorie i vores opskrifter, som jeg er bange for, vi er ved at tabe for at blive en større takeaway-nation,” Jacob Jensen.

Fødevareministeren har særligt fået øje på problemet, efter DTU Fødevareinstitut har udgivet en rapport om den stigende tendens til at købe takeaway-mad.

Her lyder det, at en gennemsnitsfamilie køber omkring 84 procent mere takeaway, end man gjorde for otte år siden.

Læs hele historien på fodevarewatch.dk

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Her er programmet for Madens Folkemøde

15.-17. maj afholdes Madens Folkemøde på en helt ny lokation, når Nykøbing Falster for første gang lægger brosten til festivalens 150 debatter, events, middage og masterclasses.

Log ind