Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nu slår The Note dørene op til de første gæster i den hotelbygning i Byparken, hvor der senest stod Scandic på den hvide facade. Det skriver Fredericia Dagblad.

De nye ejere fra K/S Atlantic opsagde lejeaftalen med den store hotelkæde for selv at drive hotel, men det har krævet en større ombygning af bygningen, der har været lukket for gæster siden påske.

En overnatning i det billigste dobbeltværelse med morgenmad koster 896 kroner. Det er dog ikke en pris, der ligger fast. For priserne varierer alt efter, hvor på hotellet du vil bo, og hvornår på ugen og året du ønsker at booke et værelse.

”Vi kører med dynamiske priser. Nogle gange kan du købe et værelse til 800 kroner, men er der Rock i Byparken, koster det måske 2500 kroner. Det afhænger af udbud og efterspørgsel,” fortæller administrerende direktør hos Atlantic Tony Bak.

Se også

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind