Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sofie Rafn Olsen startede som Host på Zleep Hotel Lyngby for fire år siden og har siden avanceret til Front Office Manager. Nu er hun klar til at lede det nye Zleep Hotel i Hillerød. Det skriver Turisme.nu.

“Sofie Rafn Olsen har demonstreret, at med den rette kombination af engagement og vedholdenhed, er der ingen grænser for, hvad man kan opnå. Hendes overordnede forståelse for forretningen og gæsteservicen har gjort hende til en uundværlig del af Zleep-familien, og til den perfekte leder for vores hotel i Hillerød,” udtaler Birgitte Nørgaard, Director of Operations.

“Jeg er utrolig stolt over at have fået muligheden for at lede Zleep Hotel Hillerød. Det har været en fantastisk rejse indtil videre, og jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle mig selv og vores team,” lyder det fra Sofie Rafn Olsen.

Du kan læse hele historien på turisme.nu

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind