Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom flere af os nu skal ud og bruge byen fremfor at gemme os i vores lejligheder, så oplever flere og flere cafeer en kedelig tendens. Gæsterne hiver deres egen mad op af tasken fremfor at købe fra cafeens menukort. Det skriver Berlingske.
En af dem der oplever det er Elida Ziberi, der er ejer af Café Kodan på Frederiksberg.
Brancheorganisationen HORESTA fortæller til, at de får tilbagemeldinger fra deres medlemmer, som oplever, at gæster medbringer egen mad.
»Restauranter skal tjene penge på sine borde, og det betyder også, at gæsterne ikke kan komme med deres egen mad. Det giver sig selv i vores optik,« siger Jeppe Møller-Herskind, der er viceadministrerende direktør hos HORESTA, til TV 2 Kosmopol.
Læs hele historien på berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024