Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom flere af os nu skal ud og bruge byen fremfor at gemme os i vores lejligheder, så oplever flere og flere cafeer en kedelig tendens. Gæsterne hiver deres egen mad op af tasken fremfor at købe fra cafeens menukort. Det skriver Berlingske.

En af dem der oplever det er Elida Ziberi, der er ejer af Café Kodan på Frederiksberg.

Brancheorganisationen HORESTA fortæller til, at de får tilbagemeldinger fra deres medlemmer, som oplever, at gæster medbringer egen mad.

»Restauranter skal tjene penge på sine borde, og det betyder også, at gæsterne ikke kan komme med deres egen mad. Det giver sig selv i vores optik,« siger Jeppe Møller-Herskind, der er viceadministrerende direktør hos HORESTA, til TV 2 Kosmopol.

Læs hele historien på berlingske.dk

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Hotel er stadig til salg

Hotelejer Hanne Nielsen har nu i et år haft 885 kvadratmeter hotel til salg. Forretningen er sund, men alligevel kniber det med interessen for at købe

Log ind