Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De er vokset ud af airbnb-værtskaber og var frontløbere på markedet for lejlighedshoteller i København, og nu åbner de deres første hotel i Aarhus. Det skriver Turistmonitor.

Nu er der så tilføjet 70 hotellejligheder i Aarhus, hvor Daniel&Jacob’s’ i samarbejde med ejendomsudvikleren Basecamp har åbnet et såkaldt apart-hotel med ’urban studios og boutique apartments’ på Katrinebjerg i den nordlige del af byen.

De 70 lejligheder er samlet i en separat bygning, der er en del af ejendomskomplekset Basecamp, som stod færdig i 2023 med i alt 650 lejligheder målrettet studerende.

Men da markedet for studieboliger i Aarhus viste sig at være mættet, stod bygningen på Katrinebjergvej 77H tom, og så slog de erfarne iværksættere til.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind