Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter måneders omfattende renovering for mere end 20 millioner kroner kunne hotel- og gastronomikoncernen Bühlmann torsdag klippe snoren og officielt slå dørene op til det nye Boutique Hotel Royal i hjertet af Aarhus. Det skriver Turistmonitor.

Renoveringen af Hotel Royal omfatter blandt andet en forvandling af hotellets oprindelige 69 værelser samt etablering af fem nye værelser, herunder en ny, stor brudesuite med udsigt til Aarhus Domkirke.

Derudover vil kommende gæster på hotellet efter en varm velkomst af en dørmand med høj hat møde en gennemrenoveret lobby, en forvandling af hotellets centrale atriumgård, Queens Garden, der blandt andet har fået en ny champagne- og cocktailbar, samt nyrenoverede gangarealer på hele hotellet.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind