Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Forlystelsesetablissementet Torvehallerne i Vejle er klar til at udvide antallet af hotelværelser fra de nuværende 74 til 161. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Torvehallerne er dog meget andet end hotelværelser. Det er et multihus, der fungerer som et centrum for byens kulturelle og gastronomiske liv. Torvehallerne er blandt andet kendt for sit store udbud af spisesteder, der serverer alt fra asiatiske, italienske til lokale danske retter.

Projektet omfatter nedrivningen af den nuværende parkeringskælder, som vil begynde i maj i år, hvorefter selve byggeriet forventes igangsat til oktober. I forbindelse med byggeriet bliver der også opført en ny parkeringskælder.

Den forventede aflevering af det nye hotel er sat til januar 2026.

Fundamentet ryster under gigantisk hotelprojekt

Kritikken af det markante hotelprojekt Hvalen i Aabenraa tager til. Naboer varsler i høringssvar øjeblikkelig retssag, hvis arbejdet med en lokalplan for den 15 etager høje bygning sættes i gang.

Sætter nordsjællandsk hotel til salg

Et hotel i Nordsjælland er sat til salg, da ejeren ønsker at fokusere på sin kerneforretning. Mægleren oplever en stigende interesse for køb af hotelejendomme i hele landet.

Log ind