Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bygningens nye ejere fra K/S Atlantic er rykket ind, og de forvandler det tidligere Scandic Jacob Gade til The Note, der kommer til at ligge tæt på Vejle Musikteater. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Administrerende direktør hos Atlantic, Tony Bak, fortæller at de har fjernet det gamle fitnessrum og is tedet skabt et rum, hvor gæsterne kan slappe helt af.

”Vi vil indrette et breathing-room. Det skal være et sanseligt sted, hvor du som gæst kan sidde i fred og ro og kigge ud over byen. Du har hotellets bedste udsigt her, og vi tror på, at alle på hotellet skal have et sted, hvor de kan trække sig tilbage,” siger Tony Bak.

Du kan læse hele historien på vafo.dk

Se også

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Hotelgigant udfordrer erhvervsrejsebureauer

Marriott-koncernen lancerer nyt bookingsystem til små og mellemstore virksomheder, også til booking af fly og biler. For at være med kræves dog medlemskab af kædens bonusprogram.

Log ind