Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Nordens største fødevaremesse finder sted i MCH Messecenter Herning 17. til 19. marts, og på messen vil konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener udspille sig sammen med danmarksmesterskaberne i både cocktail og mocktail.
Årets Tjener får islæt fra Syddjurs, da Dennis Blok fra Molskroen er blandt finalisterne i den prestigefyldte konkurrence. Det skriver Adresseavisen Syddjurs.
Dommerne i tjenerkonkurrencen ser på det faglige arbejde såvel som deltagernes personlige fremtoning, når vinderen skal findes.
Det er 17. gang, at Årets Tjener skal findes. Konkurrencen arrangeres af brancheforeningen HORESTA i samarbejde med 3F, og vinderen kåres allerede på messens første dag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Manglende Airbnb-evaluering skaber frustration i branchen
22-12-2024
-
Dagrofa overtager Den Danske Spiseguide
22-12-2024
-
Nyt luksushotel på vej i Næstved skaber debat
22-12-2024
-
Unge ejere genopliver historisk badehotel på Langeland
22-12-2024
-
Historisk vandrehjem moderniseres med stor donation
22-12-2024
-
Forbrugertillid når årets bund
22-12-2024
-
Lindner Hotels søger løsning efter konkursbegæring
22-12-2024