Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Kobs Laursen vandt forleden konkurrencen om at blive Årets Tjener i Danmark 2024 ved Foodexpo 2024 i Messecenter Herning. Og tirsdag satte han trumf på, da han samme sted blev kåret til Nordens bedste tjener. Det skriver Berlingske.
Ifølge Andreas Kobs Laursen handler det at være en god tjener mest om nogle menneskelige egenskaber: »Jeg synes, man skal være ydmyg, nærværende og i øjenhøjde - men med en høj grad af professionalisme,« siger han.
”Man skal læse sine gæster og regne ud, hvilken aften de gerne vil have. Vil de være i fred, lader man dem være i fred, og er de typerne, der vil have al den information og viden om maden og vinen, jeg har, så får de det, uddyber han
Læs hele historien på Berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024