Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I Frigast-rapporten foreslår eksperterne blandt andet at sløjfe hele beløbet på 47 millioner kroner, som WoCo modtager årligt fra staten. Efter at rapporten er udkommet, har flere aktører i turistbranchen samt politikere været ude og påpege Wonderful Copenhagens værdi for turismen i hovedstaden og resten af Danmark. Det skriver Turisme24.dk.

I en opgørelse, som Wonderful Copenhagen selv står bag, peger destinationsselskabet på resultater, som man har skabt i 2023.

Her påpeger WoCo bla., at man har bidraget til en turismeomsætning i milliardklassen. I 2023 vandt destinationsselskabet således 53 kongresser til København, som resulterede i 230.000 overnatninger og en omsætning på 921 millioner kroner.

På nationalt plan peger Wonderful Copenhagen på, at man i regi af CruiseCopenhagen-netværket sælger hele Danmark som krydstogtdestination til globale rederier og turoperatører via flere hundrede årlige salgsmøder. Det bidrager til, at Danmark lykkedes med at få tiltrukket 1,2 millioner krydstogtgæster, hvilket svarer til en værdi på 1,5 milliarder kroner, skriver Wonderful Copenhagen.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Log ind