Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Madværkstedet København åbner dørene i marts 2025, danner det rammen om konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener.

HORESTAs uddannelses- og projektchef Pia Svane fremhæver eventens betydning for branchen og peger på det unikke miljø, hvor leverandører, kokke og tjenere mødes.

Blandt finalisterne er Magnus Brandenburg Carlsen fra Alchemist, der træner intensivt for at opnå en sejr, som han beskriver som det største i Danmark.

Konkurrencerne skal både fejre talenter og inspirere til innovation og kvalitet, understreger HORESTA.

Læs hele historien på MCH

HORESTA: Ny gymnasieuddannelse kan blive redningsplanke

HORESTAs uddannelseschef, Pia Svane, glæder sig over regeringens forslag til en ny erhvervsrettet gymnasieuddannelse, der præsenteres i denne uge, men opfordrer regeringen til at tjekke opskriften igennem en sidste gang

Log ind