Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTAs årsdag samlede 750 medlemmer under temaet ”The Tech Revolution” med fokus på kunstig intelligens og teknologiens betydning for hospitalitybranchen.
Fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen og forbrugerekspert Ken Hughes advarede om, at virksomheder hurtigt skal tilpasse sig den teknologiske udvikling.
Ifølge Ken Hughes står samfundet foran fundamentale forandringer inden for 8-12 måneder, hvor efterspørgslen vil ændre sig radikalt. Louise Fredbo-Nielsen forudså en fremtid, hvor virksomheder forventes at tilpasse sig individuelle behov baseret på data.
HORESTAs administrerende direktør, Pia E. Voss, glædede sig over branchens vækst, men viceadm. direktør, Jeppe Møller-Herskind, påpegede udfordringer med stigende omkostninger.
Læs hele historien på Turisme24.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Strawberry øgede omsætningen markant i Danmark i 2024
09-07-2025
-
Jensens Bøfhus fordobler underskud og trækker sig fra Sverige
09-07-2025
-
Undersøgelse: Optimisme blandt restauranter trods økonomiske udfordringer
09-07-2025
-
D’Angleterre fastholder millionoverskud trods renoveringer
09-07-2025
-
Brøndums Hotel jagter helårsgæster efter nyt underskud
09-07-2025
-
København oplever stor interesse efter international kåring
09-07-2025
-
Ikonisk politistation i København bliver til hotel
09-07-2025