Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

HORESTAs årsdag samlede 750 medlemmer under temaet ”The Tech Revolution” med fokus på kunstig intelligens og teknologiens betydning for hospitalitybranchen.

Fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen og forbrugerekspert Ken Hughes advarede om, at virksomheder hurtigt skal tilpasse sig den teknologiske udvikling.

Ifølge Ken Hughes står samfundet foran fundamentale forandringer inden for 8-12 måneder, hvor efterspørgslen vil ændre sig radikalt. Louise Fredbo-Nielsen forudså en fremtid, hvor virksomheder forventes at tilpasse sig individuelle behov baseret på data.

HORESTAs administrerende direktør, Pia E. Voss, glædede sig over branchens vækst, men viceadm. direktør, Jeppe Møller-Herskind, påpegede udfordringer med stigende omkostninger.

Læs hele historien på Turisme24.dk (kræver login)

Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder

Vingsted Hotel & Konferencecenter har opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze og er nu blandt leverandørerne i statens indkøbsaftale. Det skal sikre flere gæster i lavsæsonen og styrke stedets grønne profil.

Log ind